thecultureclash -

Hvem er jeg?

  • 06.11.2012kl.16:15
  • Kategori: Om meg
  • kommentarer: (10 )

Dette spørsmålet kan bety mye, men i denne posten er det rett og slett et spørsmål for å få startet en basic liten tekst om meg. Som du kan se hvis du går litt nedover på bloggen så finner du bare et tidlige innlegg, dette er fordi jeg startet denne bloggen i går. Nei, jeg er ikke ny på blogg.no jeg har bare hatt 2 års pause for å vokse opp litt. Jeg har rett og slett ikke vert moden nok til å blogg før nå, eller jeg vet ikke helt om jeg er det nå heller.

Jeg er en 15 år gammel livsglad oslojente som ofte har et smil om munnen (selv om jeg kan være utrolig negativ i blant.) Den 26. november fyller jeg år så jeg blir jo forsovet 16 om noen få dager. Jeg har interesse for mye, men er kanskje ikke den beste til å prioritere tid og det slår ikke alltid ut like bra. For tiden driver jeg og prøver å stappe skole, skolearbeid, fire til fem ganger svømmetreninger i uka, svømmekonkurranser og venner inn i timeplanen min, men nå blir også blogg en prioritet. Ellers når jeg ikke gjør noen av disse tingene finner jeg som regel på noen små prosjekter som tegning, foto og diverse kreative ting.


Bilde av meg tatt av meg // Nikon D5100 // Tamron 60mm makro

Jeg vet at jeg ikke har skrevet så mye om meg selv, dette er fordi jeg ikke er så veldig glad eller flink i å skrive tekster om meg selv. Jeg tror dere blir bedre kjent med meg gjennom innlegg jeg skriver om hva jeg mener eller hva jeg gjør forklarer bedre hvem jeg er enn når jeg skriver et innlegg om meg selv der jeg prøver å fremstå på best mulig måte. 

//Marie

Dato.06.11.2012 klokken.16:15 Kategori: Om meg Kommentarer: 10
Marie // The Culture Clash

15 Oslo

Livsglad jente med veldig spredte interesser og er litt alternativ.


DesignIna Anjuta Follow on Bloglovinhits