thecultureclash -

Unicorn drawing

  • 21.04.2013kl.16:27
  • Kategori: Hverdag
  • kommentarer: (12 )

Har du noen gang tenkt "Å nei, jeg har så ekstremt mye viktig å gjøre i dag!" Og så endt opp med å gjøre alt annet en det du skulle gjøre? Velkommen til min verden. I morgen har jeg mattetentamen og spm mange vet teller den prøven utrolig mye, spesielt på VGS. Og det hjelper ikke akkurat at mattekarakterene mine vipper veldig. Ikke misforstå, jeg er god i matte, men jeg har virkelig ikke noe humør til å drive med det for tiden. Ikke nok med det, jeg ble sendt en sang i dag som ikke akkurat hjelper den heller. Nemelig Space unicorn sangen. Og den inspirerte meg også til å begynne å tegne i matteboka mi.

Og selfølgelig tegningen/klussingen i mattebokaHva gjør du?/Hva har du gjort i dag?

Dato.21.04.2013 klokken.16:27 Kategori: Hverdag Kommentarer: 12

Nytt steampunk cosplay prosjekt

  • 20.04.2013kl.11:42
  • Kategori: Cosplay
  • kommentarer: (6 )

Den siste tiden har jeg fått økende interesse for både steampunk, Doctor Who og cosplaying. Så hvorfor ikke kombinere disse tre? Jo det er akkurat det som er planen. Jeg og en kompis har nemlig satt i gang et steampunk Doctor Who prosjekt og jeg har endelig fått satt meg ned å tegne en skisse for cosplayet mitt. Så nå tenkte jeg å poste det her med forferdelig mobilkvalitet på bildene.

Det store problemet nå er egentlig å få tak i alle delene og ha penger til dem, men vi får se hva som skjer etterhvert. Jeg har heldigvis noen av tingene fra før. 

Hva synes du?

Dato.20.04.2013 klokken.11:42 Kategori: Cosplay Kommentarer: 6

Desucon: Fantasy

  • 14.04.2013kl.23:21
  • Kategori: Cosplay
  • kommentarer: (8 )

I går var jeg på Desucon: Fantasy og tok bilder, cosplayet og hadde det gøy. Som regel pleier jeg bare å være deltager på conventions, men denne gangen fikk jeg muligheten til å være presse. Noe som jeg ser på som en veldig fin mulighet og det viste seg å være veldig gøy også. 

Hver gang jeg kommer på et con blir jeg like sjokkert hver gang av de mange flotte cosplayene. Conventions er egentlig ganske nytt for meg og det første jeg var på var Desucon 7 i sommer og jeg må si jeg elsker det. Det som er morsomst er at flok tørr og gå over streken av normalitet og gjør sin greie til tross for den dømmende verden vi lever i. 

Dagen gikk til gå litt hit og dit og ta noen bilder, være med venner og bli kjent med nye, se på kostymekonkurransen, Doctor Who gruppebilde, møte James Cosmo og masse annet. 

Her er noen av bildene mine som ble tatt under conet. Det ligger også flere bilder på facebook her. Det kan være du ikke får tilgang til bildene fordi jeg fikk bare stilt de inn til å være synlige for venners venner. 


Var du på Desucon: Fantasy? I så fall hva cosplayet du?

Hvis ikke, hva er ditt forhold til cosplaying?

Dato.14.04.2013 klokken.23:21 Kategori: Cosplay Kommentarer: 8
Mike Kolsgaard

16 Oslo

Livsglad jente med veldig spredte interesser og er litt alternativ.


DesignIna Anjuta Follow on Bloglovinhits