thecultureclash -

Frognercon (Cosplay-meetup)

 • 25.03.2013kl.21:46
 • Kategori: Cosplay
 • kommentarer: (2 )

På Lørdag var jeg på noe kalt frognercon som altså er et slags meetup for cosplayere og andre interesserte. Eventet er arrangert av Black Cat Initiative via. Facebook. Jeg var selv kledd ut som den tiende doktoren fra favorittserien min Doctor Who, men cosplayet mitt vil bli lagt ut senere. Vi møttes i Frognerparken, du kan tro vi fikk en del rare blikk, men det er egentlig bare gøy. I løpet av dagen ble vi kjent med andre, spiste kake, gjorde harlem shake og bare loket litt rundt med bra mennesker. Dette er ikke et av de store conene og det holdes ute, men fortsatt like gøy. 

Jeg glemte kameraet mitt hjemme, men jeg fikk låne noen bilder av Helen Stubberud. Alle bildene er tatt av henne.
Og selvfølgelig et gruppebilde av (nesten) alle sammen. For en herlig gjeng. Den tingen som jeg liker best ved cosplay-miljøet(/ene) er at alle er som regel veldig åpene og det er lett og begynne å snakke med folk og bli kjent med dem. 

Hva synes du om cosplaying? Så du noen utkledde folk langs Oslos gater på lørdag?

Hvis noen har noen spørsmål om dette kan du godt legge det igjen som en kommentar eller sende meg en melding på bloggen eller på marie-s.1@hotmail.com. 

Dato.25.03.2013 klokken.21:46 Kategori: Cosplay Kommentarer: 2

DIY - "Øre-smykke" - HOT or NOT?

 • 19.03.2013kl.16:20
 • Kategori: DIY
 • kommentarer: (12 )

I det forrige innlegget jeg la ut viste jeg dere alvekostymet jeg satt sammen da jeg kjedet meg. Jeg nevnte også at jeg hadde tenkt til å lage et par alveører i steampunk-stil. Dette startet jeg på, men jeg tviler på at det kommer til å ende opp som alveører, men rett og slett bare et slags "ørebøyle-smykke". Til nå har jeg bare laget en og jeg tok et par bilder av den for å vise dere. Jeg beklager igjen den dårlige kvaliteten på bildene. Gjerne fortell meg hva du synes om den.

Her er et bilde med og et bilde uten spiral i øret. Jeg er ikke helt ferdig med den tror jeg, men den ble i alle fall ikke i steampunk-stil, i alle fall ikke enda. 

Er "ørebøylen" HOT eller NOT? Hva synes du?

Dato.19.03.2013 klokken.16:20 Kategori: DIY Kommentarer: 12

Elf-Costume

 • 18.03.2013kl.17:54
 • Kategori: Outfits
 • kommentarer: (8 )

Hei hei. I går kjedet jeg med en del og lekte rundt med noen klær og så videre. Jeg har også en parykk jeg er veldig glad å gå rundt i så selvfølgelig gikk jeg jo rundt i den. Etter vært kom jeg på at jeg hadde lyst til å kle meg ut som en alv, så jeg satt sammen litt forskjellig og lagde meg et slags hodebånd av en øredobb jeg en gang i tiden har laget, men ikke brukt og en skinntrå. Nå har jeg bestemt meg for å poste det her for å høre hva dere synes om det. Jeg har beklageligvis bare iphone bilder tilgjengelig. Mangler litt på kostymet. Skulle gjerne hatt et par alveører, men jeg skal nok fikse noe av ståltråd og diverse ting i steampunk-stil. Men hva synes du? Noe jeg skal endre på? Noen idéer om hvordan det kan bli bedre?
Dato.18.03.2013 klokken.17:54 Kategori: Outfits Kommentarer: 8

HOT OR NOT - My outfit!

 • 02.03.2013kl.12:50
 • Kategori: Outfits
 • kommentarer: (14 )

Det er lenge siden jeg har oppdatert denne bloggen og jeg har virkelig ingen tro på at noen fortsatt sjekker den og ser om jeg har lagt nytt et nytt innlegg. Selv om jeg ikke blogger lenger trenger jeg fortsatt litt hjelp fra dere herlige mennesker på blogg.no eller andre som kommer innom bloggen min. Jeg er forsåvidt veldig glad i å leke med forskjellige klesplagg og stiler, men det er ikke alltid det går like bra og til slutt kan man bli litt blind på hva som faktisk er kult og hva som bare er teit. 

Dette antrekket er ikke egentlig helt ferdig pga. jeg var for lat til å finne frem en tynn strømpebukse og noen sko, men det er ikke det som er viktig akkurat nå. Det jeg lurer på er om det i det hele tatt er verdt å prøve å kombinere denne t-skjorten og skjørtet. Etter faren min sin mening var det teit, men han er også en snart 60 år gammel mann som jeg og mamma har måttet tvinge til å få seg en nokså bra garderobe. 

Hvis noen lurer er både skjørtet og t-skjorten fra Primark i London, skjørtet fra jenteavdelingen og t-skjorten i gutteavdelingen. 

Så nå er spørsmålet: HOT OR NOT?

Dato.02.03.2013 klokken.12:50 Kategori: Outfits Kommentarer: 14
Mike Kolsgaard

16 Oslo

Livsglad jente med veldig spredte interesser og er litt alternativ.


DesignIna Anjuta Follow on Bloglovinhits