thecultureclash -

Unicorn drawing

 • 21.04.2013kl.16:27
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (12 )

Har du noen gang tenkt "Å nei, jeg har så ekstremt mye viktig å gjøre i dag!" Og så endt opp med å gjøre alt annet en det du skulle gjøre? Velkommen til min verden. I morgen har jeg mattetentamen og spm mange vet teller den prøven utrolig mye, spesielt på VGS. Og det hjelper ikke akkurat at mattekarakterene mine vipper veldig. Ikke misforstå, jeg er god i matte, men jeg har virkelig ikke noe humør til å drive med det for tiden. Ikke nok med det, jeg ble sendt en sang i dag som ikke akkurat hjelper den heller. Nemelig Space unicorn sangen. Og den inspirerte meg også til å begynne å tegne i matteboka mi.

Og selfølgelig tegningen/klussingen i mattebokaHva gjør du?/Hva har du gjort i dag?

Dato.21.04.2013 klokken.16:27 Kategori: Hverdag Kommentarer: 12

Pakke i posten

 • 18.12.2012kl.23:54
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (14 )

Jeg har tydeligvis hatt en veldig stor flaks i det siste når det kommer til konkurranser. Dette er andre gang jeg har vunnet en bloggkonkurranse. Denne gangen fikk jeg et valgfritt par solbriller fra merket Sxuc fra sunglassesshop.com. Ærlig talt har jeg ikke hørt om merket før, men utrolig gøy å vinne. Brillene jeg fikk tilsendt har egentlig en blå ramme, men jeg har valgt å laste opp bildene i svart/hvitt. Og ja, jeg er klar over at øyenbrynene mine er forferdelig stygge (og du hadde sikkert ikke lagt merke til det hvis jeg ikke hadde skrevet det her)

Tilbake til brillene! Jeg er egentlig veldig fornøyd med dem. Jeg var redd de ikke skulle sitte fint på meg i og med at jeg ikke har prøvd dem på forhånd, men det var ikke noe problem i det hele tatt.

HUSK Å VÆRE MED I KONKURRANSEN MIN, påmelding HER! 

Hva synes du om brillene? Synes du jeg kledde dem? Har du vunnet en bloggkonkurranse før?

Dato.18.12.2012 klokken.23:54 Kategori: Hverdag Kommentarer: 14

Turist i Oslo

 • 25.11.2012kl.18:13
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (6 )

I dag har jeg gjort noe jeg vanelig vis ikke gjør og det er å være turist i min egen hjemby. I dag har jeg bemmelig møtt igjen to latviske jenter jeg ble kjent med da jeg var i Latvia for et og et halvt år siden og møtte igjen året etter i Latvia. Nå kom de til norge og de, HM oh jeg dro til holmekollen for å se på utsikten og ta heisen opp øverst på det store skihoppet.
Har du vært turist i Oslo?

Dato.25.11.2012 klokken.18:13 Kategori: Hverdag Kommentarer: 6

Utviding av øra...

 • 17.11.2012kl.19:29
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (13 )

...eller i dette tilfelle øret, jeg har nettopp gått fra en 2mm til 3mm spiral i øret. Det gjorde ganske vondt, men det er absolutt vært det! Jeg veldig fornøyd med resultatet. Jeg er veldig klar over at ikke alle er veldig begeistret for utviding av ørene. Personlig synes jeg det er veldig fint, men ikke alle kler det like godt. På det første bildet ser du bilde av spiralen som ble tatt ut og på de to andre der du den nye som ble "stappet" inn. Hva synes du om utviding av ørene? Og hva synes du om resultatet?

Dato.17.11.2012 klokken.19:29 Kategori: Hverdag Kommentarer: 13

Humor i hverdagen - Helpdesk sketch

 • 15.11.2012kl.20:35
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (6 )

Nå sitter jeg på Skype og øver til audition til revyen på skolen min over Skype med en god kompis av meg. Vi har ikke akkurat gjort det enkelt for oss selv og vi (med stor innflytelse av meg) har valgt en ganske krevende sketch, men siden dette har vert favorittsketchen min helt siden jeg gikk 5. klasse (så nerd som jeg er) så måtte jeg nesten velge den! Nå etter noen feilfrie runder med sketchen er jeg ganske lettet og er ikke like nervøs til auditionen i morgen. Må si tittlelen på sketchen er ganske passende for situasjonen jeg er i for tiden, for skolepcn min har vært på helpdesk i snart to uker nå og de greier ikke rette opp i problemet. 

Ta deg tid til å se hele sketchen det er absolutt verdt det! Og ønsk meg lykke til på audition i morgen! 

Hva synes du?

Dato.15.11.2012 klokken.20:35 Kategori: Hverdag Kommentarer: 6

Evita - Teaterforestilling

 • 11.11.2012kl.20:28
 • Kategori: Hverdag
 • kommentarer: (2 )

Beklager at jeg ikke blogget i går eller i dag. Dette er fordi jeg ikke har hatt tid og har vært mye i farta. På lørdag var jeg på shopping, så på teater med mamma, pappa og noen venner av dem og så Evita på Det Norske Teateret og så på restaurant med de samme folkene. I dag har jeg vært hos en kompis og øvd på en sketch til audition for revyen på skolen vår og så har jeg vært i Bærum og besøkt tanten og onkelen min. Så det har vert lite tid til blogging.

"Evita er musikalen bygd på livet til Eva Peron, fattigjenta frå småbyslummen som vart Argentinas førstedame. Ho gjorde alt for å kaste glans over peronismen, den politiske masserørsla ho og president Juan Peron stod i brodden for. Trass i utilslørt maktbruk vart ho dyrka av folket som ein helgen. Evita fortel den eineståande askepotthistoria om Eva, ei glamorøs kvinne på maktas catwalk. I Evita finn vi nokre av dei vakraste songane i musikalhistoria." Hentet fra Det Norske Teater sin side.

Som dere ser er dette skrevet på nynorsk og under hele forestillingen snakker de dialekt. Dette var egentlig ganske morsomt i og med at jeg er glad i nynorsk og synes det er interessant spesielt som fag. Ellers synes jeg forestillingen var bra spesielt når det kom til musikk og sang, men jeg må innrømme at det ikke er det beste jeg har sett. Det kan være folk er uenig med meg, men hver har sin smak!

Her er et bilde fra forestillingen lånt fra Dagbladet sin nettavis i og med at det ikke er lov til å fotografere under forstillingen. 

Videre i uka kommer jeg til å legge ut lørdagens innkjøp for jeg er utrolig fornøyd med resultatet av shoppingrunden!

Har du sett Evita eller tror den er verdt å se?

//Marie

 

Dato.11.11.2012 klokken.20:28 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

DesignIna Anjuta Follow on Bloglovinhits