thecultureclash -

Nytt steampunk cosplay prosjekt

 • 20.04.2013kl.11:42
 • Kategori: Cosplay
 • kommentarer: (6 )

Den siste tiden har jeg fått økende interesse for både steampunk, Doctor Who og cosplaying. Så hvorfor ikke kombinere disse tre? Jo det er akkurat det som er planen. Jeg og en kompis har nemlig satt i gang et steampunk Doctor Who prosjekt og jeg har endelig fått satt meg ned å tegne en skisse for cosplayet mitt. Så nå tenkte jeg å poste det her med forferdelig mobilkvalitet på bildene.

Det store problemet nå er egentlig å få tak i alle delene og ha penger til dem, men vi får se hva som skjer etterhvert. Jeg har heldigvis noen av tingene fra før. 

Hva synes du?

Dato.20.04.2013 klokken.11:42 Kategori: Cosplay Kommentarer: 6

Desucon: Fantasy

 • 14.04.2013kl.23:21
 • Kategori: Cosplay
 • kommentarer: (8 )

I går var jeg på Desucon: Fantasy og tok bilder, cosplayet og hadde det gøy. Som regel pleier jeg bare å være deltager på conventions, men denne gangen fikk jeg muligheten til å være presse. Noe som jeg ser på som en veldig fin mulighet og det viste seg å være veldig gøy også. 

Hver gang jeg kommer på et con blir jeg like sjokkert hver gang av de mange flotte cosplayene. Conventions er egentlig ganske nytt for meg og det første jeg var på var Desucon 7 i sommer og jeg må si jeg elsker det. Det som er morsomst er at flok tørr og gå over streken av normalitet og gjør sin greie til tross for den dømmende verden vi lever i. 

Dagen gikk til gå litt hit og dit og ta noen bilder, være med venner og bli kjent med nye, se på kostymekonkurransen, Doctor Who gruppebilde, møte James Cosmo og masse annet. 

Her er noen av bildene mine som ble tatt under conet. Det ligger også flere bilder på facebook her. Det kan være du ikke får tilgang til bildene fordi jeg fikk bare stilt de inn til å være synlige for venners venner. 


Var du på Desucon: Fantasy? I så fall hva cosplayet du?

Hvis ikke, hva er ditt forhold til cosplaying?

Dato.14.04.2013 klokken.23:21 Kategori: Cosplay Kommentarer: 8

Frognercon (Cosplay-meetup)

 • 25.03.2013kl.21:46
 • Kategori: Cosplay
 • kommentarer: (2 )

På Lørdag var jeg på noe kalt frognercon som altså er et slags meetup for cosplayere og andre interesserte. Eventet er arrangert av Black Cat Initiative via. Facebook. Jeg var selv kledd ut som den tiende doktoren fra favorittserien min Doctor Who, men cosplayet mitt vil bli lagt ut senere. Vi møttes i Frognerparken, du kan tro vi fikk en del rare blikk, men det er egentlig bare gøy. I løpet av dagen ble vi kjent med andre, spiste kake, gjorde harlem shake og bare loket litt rundt med bra mennesker. Dette er ikke et av de store conene og det holdes ute, men fortsatt like gøy. 

Jeg glemte kameraet mitt hjemme, men jeg fikk låne noen bilder av Helen Stubberud. Alle bildene er tatt av henne.
Og selvfølgelig et gruppebilde av (nesten) alle sammen. For en herlig gjeng. Den tingen som jeg liker best ved cosplay-miljøet(/ene) er at alle er som regel veldig åpene og det er lett og begynne å snakke med folk og bli kjent med dem. 

Hva synes du om cosplaying? Så du noen utkledde folk langs Oslos gater på lørdag?

Hvis noen har noen spørsmål om dette kan du godt legge det igjen som en kommentar eller sende meg en melding på bloggen eller på marie-s.1@hotmail.com. 

Dato.25.03.2013 klokken.21:46 Kategori: Cosplay Kommentarer: 2

Desucon: Cosplay - I'm a freak and a nerd!

 • 21.11.2012kl.16:53
 • Kategori: Cosplay
 • kommentarer: (10 )

For noen få uker siden (før jeg lagde denne bloggen) var jeg på noe som heter Desucon:Cosplay, nå er det sikkert flere som lurer på hva dette er. Det er et arrangement for folk som feks. er interessert i Anime/Manga, Sience Fiction, Fantasy, spill/gameing og cosplay generelt. Hvis dere lurer på hva cosplay er, så er det rett og slett å kle seg ut. Ok ja, jeg er en av de freakene som drar på sånne ting. En liten overraskelse for noen kanskje, men jeg tror en del folk har funnet det ut nå. På Desucon:Cosplay cosplayet jeg Amy Pond som er en karakter fra favorittserien min Doctor Who. Dette er en shi-fi serie som går på BBC (og nei, det er ikke en tegneserie). Jeg anbefaler alle å søke den opp. Det er veldig koselig og dra på Des:cos, du kan si de fleste sosiale koder slettes der og man kan være den freaken man faktisk er. Jeg skjønner godt at mange synes dette høres veldig sært og det er det også.


De to siste bildene ble tatt av Jan Michael Løvdahl, link til facebook siden hans HER!

Hvis det er noen spørsmål om Des:cos bare send en melding til meg på bloggen eller kommenter under innlegget (:

Har du vært på et con før? Har du hørt om cosplay før?

Dato.21.11.2012 klokken.16:53 Kategori: Cosplay Kommentarer: 10

DesignIna Anjuta Follow on Bloglovinhits