Evita - Teaterforestilling (thecultureclash)

Evita - Teaterforestilling

  • 11.11.2012kl.20:28
  • Kategori: Hverdag
  • kommentarer: (2 )

Beklager at jeg ikke blogget i går eller i dag. Dette er fordi jeg ikke har hatt tid og har vært mye i farta. På lørdag var jeg på shopping, så på teater med mamma, pappa og noen venner av dem og så Evita på Det Norske Teateret og så på restaurant med de samme folkene. I dag har jeg vært hos en kompis og øvd på en sketch til audition for revyen på skolen vår og så har jeg vært i Bærum og besøkt tanten og onkelen min. Så det har vert lite tid til blogging.

"Evita er musikalen bygd på livet til Eva Peron, fattigjenta frå småbyslummen som vart Argentinas førstedame. Ho gjorde alt for å kaste glans over peronismen, den politiske masserørsla ho og president Juan Peron stod i brodden for. Trass i utilslørt maktbruk vart ho dyrka av folket som ein helgen. Evita fortel den eineståande askepotthistoria om Eva, ei glamorøs kvinne på maktas catwalk. I Evita finn vi nokre av dei vakraste songane i musikalhistoria." Hentet fra Det Norske Teater sin side.

Som dere ser er dette skrevet på nynorsk og under hele forestillingen snakker de dialekt. Dette var egentlig ganske morsomt i og med at jeg er glad i nynorsk og synes det er interessant spesielt som fag. Ellers synes jeg forestillingen var bra spesielt når det kom til musikk og sang, men jeg må innrømme at det ikke er det beste jeg har sett. Det kan være folk er uenig med meg, men hver har sin smak!

Her er et bilde fra forestillingen lånt fra Dagbladet sin nettavis i og med at det ikke er lov til å fotografere under forstillingen. 

Videre i uka kommer jeg til å legge ut lørdagens innkjøp for jeg er utrolig fornøyd med resultatet av shoppingrunden!

Har du sett Evita eller tror den er verdt å se?

//Marie

 

Dato.11.11.2012 klokken.20:28 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2
Elinor

12.11.2012 kl.21:15

Har ikke sett den, men den høres jo bra ut :)
Edel Nilsen

13.11.2012 kl.18:38

Hey! du vant konkurransen om body chain jeg hadde på bloggen min for litt siden, Kontakt meg på email edel.johansen@hotmail.com for og få tillsendt smykket :-)Marie // The Culture Clash

15 Oslo

Livsglad jente med veldig spredte interesser og er litt alternativ.


DesignIna Anjuta Follow on Bloglovin


hits